Retningslinjer for personvern

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet og sikkerheten til personopplysningene dine. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og utleverer informasjon når du bruker nettstedet og tjenestene våre. Ta deg tid til å lese gjennom disse retningslinjene, og kontakt oss hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn ulike typer informasjon fra deg når du bruker nettstedet vårt:

1. Personlig informasjon

Vi kan samle inn personopplysninger som navn, e-postadresse og kontaktopplysninger når du frivillig oppgir dem til oss gjennom skjemaer eller andre kommunikasjonsmidler. Denne informasjonen brukes til å oppfylle forespørslene dine, svare på henvendelsene dine og gi deg best mulig service.

2. Ikke-personlig informasjon

Vi kan også samle inn ikke-personlig informasjon, for eksempel nettlesertype, operativsystem, IP-adresse og data om bruk av nettstedet. Denne informasjonen aggregeres og brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle demografisk informasjon for interne formål. Det hjelper oss med å forbedre funksjonaliteten og ytelsen på nettstedet vårt.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Informasjonen vi samler inn, brukes til følgende formål:

Deling og offentliggjøring av informasjon

Vi respekterer personvernet ditt og verken selger eller utleverer personopplysningene dine til tredjeparter, med unntak av i følgende tilfeller:

Oppbevaring av data

Vi vil oppbevare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt i henhold til lov.

Dine rettigheter

Det har du rett til:

For å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss ved hjelp av informasjonen som er oppgitt på slutten av denne personvernerklæringen.

Sikkerhet

Vi iverksetter rimelige tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker, og vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.

Tredjeparts lenker

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke drives av oss. Når du forlater nettstedet vårt, har vi ingen kontroll over og påtar oss ikke noe ansvar for innholdet, personvernerklæringene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernerklæringen vår fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne siden, og datoen for "Sist oppdatert" øverst på siden vil bli endret tilsvarende. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for å se etter eventuelle oppdateringer.